top of page
  • Writer's pictureCD&V Genk

Wim Dries lijsttrekker voor CD&V Genk bij volgende gemeenteraadsverkiezingen

Binnen 15 maanden zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Huidig burgemeester Wim Dries heeft met veel enthousiasme “ja” gezegd op de vraag van CD&V Genk om opnieuw lijsttrekker te worden. Wim trekt met een ervaren én verjongd team naar de kiezer. CD&V Genk is tevreden dat Wim 100% voor Genk gaat en gelooft dat hij met zijn leiderschapsstijl, ervaring en visie de beste keuze is voor de toekomst van Genk.

“De afgelopen maanden kregen we van vele Genkenaren de vraag of Wim nog kandidaat was om door te doen na 2024. We willen vandaag dan ook samen een duidelijk signaal geven. Wim gaat 100% voor Genk en dus niet voor de bovenlokale politiek. Hij is gedreven om na 2024, als de Genkenaar hem die kans geeft, opnieuw voor Genk te gaan!” vertelt Erwin Hermans, voorzitter van CD&V Genk.De afgelopen jaren heeft Genk heel wat uitdagingen moeten doorstaan. De sluiting van Ford. De financiële-, corona- en energiecrisis. Het zijn momenten waarop wij allemaal op de proef gesteld zijn. Wim is er in geslaagd om samen met alle Genkenaren deze uitdagingen het hoofd te bieden. Daarom is Genk vandaag nog steeds die levendige én warme stad. En dat wil CD&V Genk graag verderzetten met Wim als leider.


“Als geboren en getogen Genkenaar houd ik ontzettend veel van Genk en haar inwoners. Samen werken aan Genk is mijn passie. Ik heb veel goesting en energie om dit ook na de gemeenteraadsverkiezingen te blijven verder doen” geeft Wim aan.

“Vandaag zijn de uitdagingen opnieuw groot, maar niets wat wij niet kunnen. Ik ben overtuigd dat we samen kunnen verduurzamen zonder te verarmen en met respect kunnen blijven samenleven. Ons werk is nog niet af, maar we weten welke richting we uitmoeten. Blijven luisteren en samenwerken met Genkenaren. Hard blijven werken. Én een stad zijn waar mensen én bedrijven willen groeien en investeren.”

Comments


bottom of page