Zoeken
  • CD&V Genk

Uitspraak dossier Ali Caglar


Ali werd in het voorjaar van 2018 gedagvaard. Het heeft lang geduurd, maar het is goed dat er nu - anderhalf jaar later - een uitspraak is.

Ali heeft zich altijd terughoudend opgesteld in deze procedure. Zo bleef hij sinds zijn dagvaarding (met verlies van wedde) afwezig als schepen en nam hij niet deel aan de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018.

CD&V Genk neemt kennis van de uitspraak van de rechter. Echter, het betreft een uitspraak die niet aan de verwachtingen voldoet. Dit komt hard aan en is een zware klap voor Ali en zijn familie. Ali heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de Genkse gemeenschap, zowel politiek als in vele verenigingen. Dat zullen we niet vergeten en daar zijn we hem dankbaar voor. Het spreekt voor zich dat we met Ali zullen bekijken welke rol hij voor Genk en de hele Genkse gemeenschap kan blijven spelen. Als mens zullen we Ali niet laten vallen. Hij kan op onze steun blijven rekenen om deze uitspraak en de gevolgen daarvan te verwerken. 


40 keer bekeken0 reacties
  • Facebook CD&V Genk
  • CD&V Genk Twitter
  • CD&V Genk Instagram

© 2021 - CD&V Genk - Alle rechten voorbehouden - Op bepaalde beelden kunnen auteursrechten van kracht zijn. Fotografie: Stad Genk.