Zoeken
  • Luc Balcer

Minister Nathalie Muylle te gast op Club C

Maandag 3 februari mochten we minister Nathalie Muylle verwelkomen op Club C. Voor de gelegenheid hielden we onze maandelijkse bijeenkomst in Casa Papa Giovanni. Een volle zaal luisterde aandachtig hoe hoe onze Federale minster van Werk, Economie en Consumenten, belast met Armoedebestrijding, Gelijke Kansen en Personen met een handicap een resem van items behandelde. Wat vooral opviel waren de gelijkenissen tussen Roeselare en Genk. Dat Nathalie Muylle een uitzonderlijk bekwame politica was bleek uit haar presentatie. Uiteraard kwamen thema's als kansarmoede en de problemen op de arbeidsmarkt ruim aan bod.

In het tweede deel gaf burgemeester Wim Dries een update over lopende projecten. Het slotwoord was voor Provinciaal Voorzitter Raf Drieskens die ook op zijn beurt verwonderd toekeek hoe onze Genkse werking floreerde en zich liet inspireren door het enthousiasme van de aanwezige leden.


Foto's: Leon Vandenrijt - 2020©

0 keer bekeken0 reacties
  • Facebook CD&V Genk
  • CD&V Genk Twitter
  • CD&V Genk Instagram

© 2021 - CD&V Genk - Alle rechten voorbehouden - Op bepaalde beelden kunnen auteursrechten van kracht zijn. Fotografie: Stad Genk.