Zoeken
  • CD&V Genk

Club C - Maandag 2 september

Een nieuw schooljaar ging van start dus dat was ook het teken om onze leden uit te nodigen voor een update. De lokatie was deze keer Buurthuis 'De Schans', vlak langs het vernieuwde 'Schansbroek', waar nu de volkstuintjes volledig tot hun recht komen en langs waar je een leuke wandelroute hebt richting Thor Park.

De inleiding werd naar traditie gegeven door voorzitter Erwin Hermans. Ondanks dat iedereen kon genieten van rust en vakantie stak het kerncomité toch geregeld de koppen bij elkaar om de werking van de komende jaren te verbeteren. Leuk om te horen dat er heel wat nieuwe projecten op stapel staan!

Minister Jo Vandeurzen kwam een stand van zaken geven over de regeringsvorming. Op een zeer begrijpbare manier vertelde hij hoe ingewikkeld het wel niet allemaal was. Het zal alleszins niet voor morgen zijn en de komende regering(en) wachten tal van moeilijke uitdagingen!

Kersvers federaal parlementslid Nawal Farih gaf een verslag over haar eerste weken in de nationale politiek. Ze is aanstekelijk enthousiast en kijkt uit naar het vervolg. Uiteraard komt ze geregeld terug om nieuwtjes te brengen.

Burgemeester Wim Dries sloot af met enkele interessante updates over het Genks (politiek) leven. Natuurlijk passeerden ook de everzwijnen de revue en werden andere bekommernissen van de Genkenaren naar voren gebracht.

De avond werd afgesloten met een drankje aan de toog van de sympathieke uitbaters. Ga zeker ook eens kijken in deze mooie omgeving: misschien wel een nieuwe (nog onbekende) parel in Genk!


(Foto De Schans: © Marie-Christine Baptist)


21 keer bekeken0 reacties
  • Facebook CD&V Genk
  • CD&V Genk Twitter
  • CD&V Genk Instagram

© 2021 - CD&V Genk - Alle rechten voorbehouden - Op bepaalde beelden kunnen auteursrechten van kracht zijn. Fotografie: Stad Genk.